ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Α΄ Διεθνές Βραβείο για το 2o ΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας

Α΄ Διεθνές Βραβείο για το 2o ΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας

2ο ΕΠΑΛ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

Α΄ Βραβείο

στον9οΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΕλλάδας-Κύπρου-Ομογένειας

απέσπασε το 4ο τεύχος της σχολικής εφημερίδας eπαλΜΟΓΡ@ΦΟΣ

Θέμα του: «Κύπρος-Ελλάδα-Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες»

Μέσα από τις σελίδες της σχολικής του εφημερίδας eπαλΜΟΓΡ@ΦΟΣ, το 2ο ΕΠΑ.Λ. Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ταξίδεψε στην  Κύπρο.

Ένα τετράμηνο  πολιτιστικό ταξίδι έκαναν οι  μαθητές της Β΄ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ και της  Γ΄ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ του 2ου ΕΠΑΛ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – 5ου ΕΚ, με την καθοδήγηση της καθηγήτριάς τους κ. Δήμητρας Αργυροπούλου, Καλλιτεχνικών Σπουδών, ΠΕ89.01 και τη συνεργασία του καθηγητή κ. Κώστα Κωνσταντίνου, Ιατρικών Εργαστηρίων.

Το ταξίδι τους ολοκληρώθηκε φτάνοντας στο

Α΄ ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ

το οποίο κέρδισαν για δεύτερη συνεχή χρονιά, χάρη στην ποιότητα, την αρτιότητα, την πρωτοτυπία και  τα μηνύματα των    δημιουργών της, όπως αξιολογήθηκε από την κριτική επιτροπή.

Φέτος συμμετείχαν 1359μαθητικέςδημιουργίεςαπό την Ελλάδα, την Κύπροκαι την Ομογένεια, από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία.

Ο Διαγωνισμός τελέστηκε υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Υλοποιήθηκε με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας & του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας της Κύπρου.

Τον συνδιοργάνωσαν το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), η Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα –  Μορφωτικό Γραφείο – Σπίτι της Κύπρου και το Τμήμα Εκπ/κής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος και η Δ/νση Α/βάθμιας Εκπ/σης Σερρών, για τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της Ελλάδας, Κύπρου και Ομογένειας.

Μπορείτε να την διαβάστε σε pdf στην ιστοσελίδα του σχολείου μας και να την   ξεφυλλίσετε μετά… μουσικής στο youtube: https://youtu.be/VUSxA-ko3MI

Μετάβαση στο περιεχόμενο